Twee lachende mensen met een bos bloemen

Erelid Eer tijdens Algemene Ledenvergadering

Op 26 juni vond de Algemene Ledenvergadering van de Wijkvereniging plaats. Naast dat het bestuur terug keek op het afgelopen bestuursjaar gaf WOM-directeur Evert-Jan Roelofsen een lezing over 15 jaar transformatie in Kerckebosch. Het was een inspirerende sessie waarin werd benadrukt hoe uniek deze transitie is geweest waarin het motto ‘een wijk voor iedereen’ centraal stond. Er werd teruggeblikt en vooruit gekeken. Benieuwd naar de lezing? De presentatie van Evert-Jan is hieronder te downloaden en te bekijken.

Afbeelding van Evert Jan voor een scherm waar foto's van oud-Kerckebosch op te zien zijn.

Anja in het zonnetje.
Daarnaast is een lid van de wijkvereniging in het Zonnetje gezet. Voorzitter Joyce heeft met trots Anja benoemd tot erelid! 🙌🏽🎖️ Vanaf dag één is Anja betrokken bij de wijkvereniging en zet zij zich in tijdens diverse activiteiten. Als Wijkvereniging zijn we erg blij met haar blijvende inzet en betrokkenheid. Bedankt Anja!

Voorzitter Joyce en erelid Anja. Anja houdt een bos bloemen vast.

Oók lid worden van de wijkvereniging? Dat kan! Naast dat je kan deelnemen aan verschillende activiteiten, betekent lid worden ook dat de wijkvereniging namens een nog grotere groep bewoners belangen kan behartigen. Lees hier meer over lid worden van de wijkvereniging.