Maak kennis met het bestuur!

De Wijkvereniging Kerckebosch zet zich vol passie in voor onze mooie wijk. Maar wie vormen eigenlijk het bestuur? Maak kennis met de bestuursleden en ontdek hun favoriete plekjes in Kerckebosch!

Afbeelding 7 bestuursleden staande achter het bord 'Binnenbos'. Allen kijken vrolijk

Helen
“Ik woon in Kerckebosch sinds 2016. Echt een prachtige wijk – zo wonen in en aan de natuur gun ik iedereen! De WOM is klaar, en wij zijn nu samen aan zet: alle bewoners, gemeente, Woongroen, Meander Omnium, Utrechts Landschap en andere partners. Ik zet me graag in voor behoud van het goede én de verdere ontwikkeling van Kerckebosch. Hoe meer leden, hoe meer vreugd!”

Hans
“Mijn echtgenote en ik wonen ruim 40 jaar in Zeist, sinds 2020 aan de Prinsessenhof. In mijn werkzame leven was ik bestuurder bij verzekeraars. Binnen de wijkvereniging houd ik me bezig met wijkontwikkeling en openbare ruimte, zoals de herontwikkeling van het winkelcentrum en verkeersveiligheid. Mijn favoriete plek in Kerckebosch is de Kerckeboschlaan, de slingerende weg maakt me altijd vrolijk.”

Maaike
“Wat is deze wijk toch bijzonder! Toen ik 12 jaar geleden mijn allereerste huurwoning betrok, aan de rand van het bos, had ik geen idee hoe speciaal Kerckebosch al was en hoe prachtig het zich nog zou ontwikkelen. Als bestuurslid met de portefeuille communicatie zet ik me in om de website, nieuwsbrief en sociale media zo goed mogelijk bij te houden. Mijn favoriete plekje ligt vlakbij mijn huis. Het pad van de wijk achter Elix, richting de Schaapskooi.”

Margreet
“Ik ben Margreet Hulsmann en woon sinds 2009 met mijn zoon en twee katten in een flat van Woongroen. Sinds januari 2020 ben ik bestuurslid natuur en zet ik me in om onze groene wijk mooi te houden. Wonen in het groen maakt mensen gezonder en gelukkiger. Mijn favoriete plek in Kerckebosch zijn de nieuwe veldjes bij de Arianelaan, waar de natuur verrassend snel haar plek terugneemt.”

Leonhard
“Ik ben Leonhard van Dijk en woon sinds 2004 in onze mooie wijk. Tot 2017 hebben we gewoond in de Hooge Dennen aan de Ernst Casimirlaan. In die periode ben ik ook actief geweest voor de Bewonersvereniging Hoge Dennen. Ik heb er altijd veel plezier aan beleefd om me in te zetten voor de wijk. Toen we verhuisd waren naar de Prinses Maximalaan vond ik dat een mooi moment om weer iets kunnen betekenen voor de wijk in ontwikkeling. Binnen het bestuur heb ik het genoegen we te mogen ontfermen over de financiën, iets wat ik graag doe! Dat geldt overigens ook voor de mooie wandeling die in en om de wijk kunnen worden gemaakt.

Wim
“Mijn naam is Wim Gresnigt en sinds 2020 ben ik als bestuurslid betrokken bij de wijkvereniging. Ik houd me bezig met de portefeuille Duurzaamheid en volg nauwgezet de activiteiten die binnen onze gemeente op dit gebied worden georganiseerd. Daarnaast organiseren we in de wijk bijeenkomsten over duurzame onderwerpen, zoals warmtepompen en zonnepanelen.”

Wil je in contact komen met het bestuur? Dat kan! Mail ons via het contactformulier.