Voorkant boek De Cirkel is Rond

Bijzonder Kerckeboschboek, nu tijdelijk online te bestellen!

Na een succesvolle verkoop tijdens Burendag op 28 september, is het bijzondere boek “De Cirkel is Rond” tot 1 november via de website te bestellen. Het is een mooi en inspirerend verhaal over het verleden van het bijzondere Kerckebosch en hoe onlangs – na 15 jaar vernieuwen – een prachtige wijk is ontstaan. En over al die mensen – gemeente, woningcorporatie, projectteam, Utrechts Landschap, ontwerpers, investeerders én ook bewoners – die dit mogelijk maakten.

De luxe jubileumuitgave bestaat uit twee delen in een prachtige harde bewaardoos (sleeve): deel 1 gaat over hoe de wijk was, en deel 2 over hoe de wijk is geworden met mooie interviews met bewoners en betrokkenen.

Word lid van de Wijkvereniging en krijg het boek als welkomstcadeau!

Word je lid van de Wijkvereniging Kerckebosch? Dan krijg je het boek als welkomstcadeau bij je lidmaatschap (zolang de voorraad strekt). Meld je aan als lid via onderstaande knop, en het boek wordt thuisgebracht.

Bestel het boek via de website

Het boek is tot 1 november te bestellen via onze website. De prijs voor bewoners van Kerckebosch bedraagt €5 (maximaal 1 per adres). Je kunt het boek ophalen op 19 november of 28 november tussen 17:00-20:00 uur in het Binnenbos (Hoog Kanje 186, Zeist). Het boek kan niet worden verzonden.

Ben je ontwikkelaar, architect of een ander zakelijk contact en ben je geïnteresseerd in het bestellen van een grotere oplage van het boek? Neem dan contact op met bestuurslid Helen Derksen via het contactformulier.

Na 1 november 2024

Vanaf 1 november is het boek te koop bij boekhandel Kramer en van Doorn, Slotlaan 221, Zeist à €35,00.

Afbeelding boeken 'De cirkel is rond'.

Heb je vragen over de boekverkoop? Stuur ons een email via het contactformulier.