UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING & NIEUWE BESTUURSLEDEN GEZOCHT

Op maandagavond 24 juni 2024 organiseert de wijkvereniging Kerckebosch haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) in het Binnenbos, Hoog Kanje 186. De vergadering begint om 19.00 uur.

Tijdens deze ALV blikken we terug op het afgelopen jaar en bespreken we de plannen voor de toekomst van onze wijk. Evert-Jan Roelofsen, aftredend directeur van de WOM, zal aansluitend aan de ALV een presentatie geven over de herontwikkeling van Kerckebosch in de afgelopen 15 jaar.

Leden en geïnteresseerde bewoners zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de ALV. Na afloop nodigen we je uit om een borrel te blijven drinken en gezellig na te praten.

De stukken voor de ALV zijn een week voor de vergadering te vinden bij dit nieuwsbericht.

We hopen je te zien op maandag 24 juni!

Oproep: Nieuwe bestuursleden gezocht!
Heb je hart voor onze wijk en wil je een actieve rol spelen in de ontwikkeling van Kerckebosch? Dan is dit je kans! Dit jaar loopt de termijn af van vier van onze bestuursleden. We zijn op zoek naar enthousiaste en betrokken bewoners die ons bestuur willen versterken. Of je nu een passie hebt voor natuur, duurzaamheid, wijkontwikkeling of het organiseren van activiteiten – we kunnen jouw inzet goed gebruiken!

Mocht je je kandidaat willen stellen of nog vragen hierover hebben, dan verzoeken we je contact op te nemen met Maaike Meerlo, bewoners@kerckeboschzeist.nl, of Joyce van Breugel, voorzitter@kerckeboschzeist.nl. Uit de aangemelde kandidaten zullen de leden ons nieuwe bestuur kiezen. Een bestuurstermijn bedraagt maximaal 4 jaar.

Onderstaand vind je de agenda, het jaarverslag en de notulen ALV 2023.